www.emprenedorsperolot.wordpress.com

Ja hem presentat  el grup de treball d’emprenedoria Emprenedors Per Olot, – format per membres de la “grada jove” de la candidatura – i les primeres propostes que posa en marxa aquest grup.

En Lluis Olivet, membre del grup de treball i numero 14 a la candidatura, va exposar les línies mestres que aquest equip treballarà, i que es centraran en la creació d’oportunitats d’emprenedoria així com d’espais de comunicació i debat per al desenvolupament del potencial econòmic de la ciutat, un dels eixos principals del programa electoral.

En Jordi Buch, també emprenedor i número 15 de la llista, ha presentat les eïnes de comunicació fonamentals que l’equip utilitzarà: un lloc web,emprenedorsperolot.wordpress.com,  que és la cara visible del grup de treball i que mostra, entre d’altres, casos d’èxit en emprenedoria, projectes que es duguin a terme a la ciutat, articles i entrevistes d’interès, bones pràctiques i un catàleg d’emprenedors. Així mateix, el lloc web també ofereix un fòrum de debat per recollir i fer intercanvi de totes aquelles opinions i idees en temes d’emprenedoria que els internautes vulguin aportar. També es posa en marxa un compte a Twitter, EmprenXOlot, que conjuntament amb el hashtag #perolot – que piula els actes principals de la candidatura – servirà per rebotar els continguts del lloc web, convocar activitats i actes per a emprenedors i fer-ne la crònica en temps real.
Penso que és molt important que la gent jove s’impliqui en la ciutat i, en aquest cas, ajudarà a enfortir i dinamitzar l’eix econòmic del programa electoral de la candidatura, i ens obra a aquelles propostes i projectes d’interès per a la promoció econòmica de la ciutat.”

Paral·lelament, però, penso que cal fer un esforç important i continuar incidint en el sector de la joventut amb dificultats importants d’entrada al món laboral. Per això, penso la formació també és una de les prioritats del nostra programa.

Contestar