Carta oberta després de les eleccions

dimecres - 8 - juny - 2011
Benvolgudes, benvolguts,

Primer de tot, moltes gràcies a tots els que vareu anar a votar i vareu participar del dret, el deure i la festa de la democràcia. Gràcies, encara més, als que ens vau fer confiança tant a mi com a la candidatura del PSC d’Olot, així com a totes les persones que han treballat de valent per fer possible la campanya, a tots els membres de la candidatura, als de sempre, a les noves incorporacions i a la grada jove.  Estic immensament agraït pel suport, els ànims i l’escalf que m’heu transmès. Us garanteixo que treballarem amb la mateixa il·lusió, determinació i energia amb la qual pensàvem governar, per ajudar a construir i a tirar endavant una ciutat que s’enfronta -com arreu- a una situació incerta i complicada.

També vull felicitar al grup municipal de CiU a Olot pels resultats, així com a aquelles forces polítiques que des de l’estimació i el respecte cap a tots els olotins i olotines i a la ciutat d’Olot, han entès que la política municipal és l’eina que tenim més a l’abast per millorar el món on vivim, i han volgut presentar-se, igual que nosaltres, amb un model i un projecte per tirar endavant la ciutat malgrat les dificultats de la situació actual.

No estic content pels resultats obtinguts, però encara em dol més la poca participació que hi ha hagut. És evident que alguna cosa no funciona, que cal revisar, reflexionar i treballar per apropar la ciutadania a l’ajuntament i fer-la partícip de la política municipal.

Ben vostre,

Josep Guix

Contestar