Olot emprenedor!

diumenge - 6 - octubre - 2013

Aquests darrers dies Olot ha viscut coses grans i coses més petites que ens agraden i pensem que és interessant i necessari destacar.

La gran victòria de la U.E.Olot: la tenacitat del treball en equip i de remuntar situacions adverses, la dedicació desinteressada de moltíssimes persones…

La valentia – com un èxit més en la seva llarga trajectòria- del C.P.A Olot, que pres l’arriscada i difícil decisió de participar als Mundials de la Xina el proper novembre. Endavant, que els trens passen poques vegades i heu decidit pujar-hi. La ciutat està amb vosaltres.

Els Pavordes, que han recuperat la festa de Sant Crsitòfol, amb una concorreguda festa que aplega més de 80 camions al Parc de l’Estació que fan cercavila pels carrers de la ciutat.

Imatge del Diari Punt Avui

Els Placers de la Plaça Mercat i els del Rengle, que estrenen mercat provisional amb una il·lusió admirable i unes ganes de treballar inacabables. Ara cal que els fem confianza i continuem comprant productes de proximitat a la Plaça Mercat i al Rengle.

El grup de tres joves que es obren el Bar l’Aiguat, després d’adquirir l’explotació en subhasta pública del bar-quiosc del Parc de les Mores-Parc Espunya que pertany a l’Ajuntament d’Olot.: el resultat és fantàstic i el lloc s’ha convertit en un espai de la ciutat sa i agradable per fer una bona tertúlia tot degustant cervesa garrotxina, sigui Poch’s o una Keds.

Els sopars sota les estrelles al Pavelló de Bany Tossols Basil, gestionat per uns joves de la mà del Restaurant Les Cols.  Una iniciativa brillant per dinamitzar un en un entorn preciós.

I, el millor, és que podriem continuar una llarga llista: aquest és l’Olot que volem!

Contestar