a

Tanquem aquest primer semestre de 2016 contents per les accions de millora que s’han dut a terme des de l’Ajuntament al polígon de la Canya.

En els últims mesos s’han realitzat obres millorant l’accés al polígon de Cuní; ha quedat obert el carrer que hi dona entrada i sortida per la rotonda de la Canya. Ara, els vehicles que volen accedir al poligon ho poden fer sense haver de passar pel davant l’Escola Llar  i donant la volta a la rotonda de Can Minguet si volen anar cap a la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. També s’han asfaltat els carrers per darrere els prats de Cuní en direcció a la depuradora. La millora de les infraestructures bàsiques d’aquesta zona industrial fa palès el suport que dona l’Ajuntament a l’activitat industrial de la zona del polígon de la Canya.

En una de les darreres juntes de govern, es va aprovar la recepció de les obres del polígon industrial de la Canya, que inclouen l’asfaltat, l’enllumenat i el clavegueram.

Esperem que aquestes intervencions descongestionin el trànsit del camí de les Feixas,  així aquesta ruta, tant apreciada pels olotins i la gent de la Canya, podria recuperar el seu us inicial de Camí Ral i Via Verda.

 

Entrades relacionades:

25/7/2016 – Diari de Girona:Olot aprova la recepció del polígon industrial de la Canya

23/02/2015 –  El PSC demana que s’activi el Polígon Industrial de l’Escola Llar

 

Contestar