Olot inicia el curs escolar amb bones sensacions

dijous - 15 - setembre - 2016

Olot inicia un nou curs amb bones sensacions i amb la sensació d’haver fet la feina que s’espera de l’administració local i més propera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les Escoles bressol han començat amb la incorporació de nou de la del Barri de Sant Miquel on l’oferta de 18 places, que varem fer en el seu moment, ha quedat ocupada en la seva totalitat. Per tant, les Escoles Bressol de la ciutat estan funcionant a ple rendiment i donant un bon servei a les famílies que han fet aquesta opció.
També, al llarg de l’estiu, s’han destinat els recursos necessaris per tal de tenir les escoles de primària i els instituts de la ciutat apunt per l’inici de curs, neteja de patis,  pintat d’aules, adequació d’una nova aula a l’Escola de Música, arranjament d’una part de la teulada del Malagrida i pintat de la façana, reformes a l’escola d’art, etc.
A nivell de recursos es manté el model de distribució equilibrada d’alumnes amb necessitats educatives específiques i les places de UEC a la ciutat.
L’educació, a Olot més que enlloc, és una prioritat i cal dedicar-hi els esforços necessaris per a donar resposta a les seves necessitats, fins i tot més enllà de les nostres competències.
Jaume Mir Bagó
Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Olot

Contestar