Acte de presentació del Cap de Llista del PSC Olot

divendres - 16 - novembre - 2018

Josep Guix es va presentar ahir com a cap de llista del PSC per Olot a les Eleccions Municipals del 2019 a l’espai DinàmiG, en el qual ha tingut el suport del primer secretari del PSC Miquel Iceta i del Diputat al Parlament, Rafel Bruguera.

En la seva exposició, Guix va fer un repàs de la gestió dels socialistesdurant l’etapa que va durar el pacte amb el PDeCat. Va destacar els resultats d’aquesta acció, com per exemple, l’increment de la netedat de l’entorn urbà i, de manera especial, l’estabilitat que va aportar el PSC i que va permetre avançar en altres projectes de la ciutat com la reforma del Firal d’Olot, l’hospital antic Sant Jaume, la dinamització del barri del Carme i la compra d’habitatges per destinar-los a ús social. Tot durant 3 anys de govern de coalició.

f0eb1b28-8f6e-4ec0-9547-44fa2c651fe5

La nova proposta s’enfoca en la direcció  d’oferir un govern obert a tota la ciutat i els seus ciutadans; i amb un alcalde que representi a tots els olotins i els seus interessos. “A Olot hi falten carrils bici, voreres més amples i millors accessos a les escoles”, afirma Guix, que proposa aprofitar millor el capital humà i empresarial de la ciutat paral·lelament amb la bona capacitació que garanteix la formació professional establerta a Olot.

Josep Guix proposa una línia de continuïtat perquè Olot sigui un espai segur per a tots i es continuï promocionant com una ciutat amb una estreta relació amb el Parc Natural de la Zona Volcànica i el medi ambient. Respecte a aquest últim tema, Guix proposa incrementar la vida ciutadana al riu Fluvià així com aprofitar la potència mediambiental per apropar els visitants del parc natural i estimular el teixit comercial. Inclosa en aquesta mateixa proposta, Josep Guix va voler fer esment a la necessitat de reformar el pavelló municipal per convertir-lo en un punt clau del projecte educatiu.

img_2476

Abans de concloure l’acte de presentació, Miquel Iceta va voler fer incís en la importància del diàleg, la negociació i la humilitat. Va reivindicar els ajuntaments com a petits parlaments que han de representar a la societat en la seva totalitat. “Aquest país ha patit massa dolors”, va assenyalar Miquel Iceta, fent una crida pel respecte i perquè tots els catalans s’estimin entre ells una altra vegada.

Contestar