Estació de TorellóFa tres anys que els Amics del Tren de la línia Tour de Carol a Barcelona varen consensuar un document de propostes i millores en aquesta línia fèrria que pertany a Adif. El document es va presentar al Consell Comarcal de la Garrotxa i tots els partits garrotxins hi varen donar suport. En la signatura del document també hi va participar l’Alcalde de Torelló que es va comprometre a millorar els accessos, la senyalització i els aparcaments de l’estació de tren d’aquesta localitat.

Una vegada inaugurats els Túnels de Bracons, que aviat en farà deu anys, l’Estació de Torelló es va convertir també en l’Estació de trens d’Olot i part de la Garrotxa per proximitat.

Deu anys més tard

Encara no s’ha planificat ni portat a terme cap de les millores i facilitats exigides pels garrotxins.

Josep Guix va fer un prec en el darrer Ple de l’Ajuntament d’Olot i també va criticar a l’Equip de Govern per no fer pressió ni a l’Ajuntament de Torelló, ni a Adif, ni a Carreteres, per resoldre aquests problemes.

Una qüestió més que encara queda com a pendent de solucionar, com d’altres com: la reforma de la carretera de Besalú a Serinyà i la variant de les Preses.

Queda demostrada la poca capacitat que te l’actual govern per pressionar i solventar problemes que romandren, des de fa anys, a la Garrotxa.

Contestar